Timbal de carbassó, patata i formatge

 

 

Mmmm!!

Genial primer plat o ideal pica-pica, a més de sa!

IMG_2383[1]

 

 

Ingredients:

2 carbassons

3 patates mitjanes

farina

2 ous

formatge ratllat

provolone

 

Preparació:

Tallem els carbassons -nets- en rondanxes de 0’5cm aprox. Els passem per farina, després per ou, i els fregim en oli calent. Els deixem escórrer sobre paper de cuina.

Tallem les patates -pelades- en rodanxes de 0’5cm aprox. Les fregim en oli calent. Les deixem escórrer sobre paper de cuina. Necessitarem 3 rodanxes de patata per cada 4 de carbassó.

Muntem els timbals: una rodanxa de carbassó, una de patata i formatge ratllat; repetim l’operació dues vegades i acabem amb una rodanxa de carbassó. Al damunt hi posarem uns daus de provolone. Punxeu el timbal amb un escuradents i serà més fàcil que s’aguanti.

Gratinem uns minuts al forn.

 

IMG_2387[1]

 

 

Temps: 1 hora i mitja

Nivell: fàcil

Observacions: amb aquestes quantitats us surten uns 12 timbals

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s