Mandonguilles de pollastre “a l’hojaldre”

 

Sí, bueno, vale. Ja sé que tractant-se de mandonguilles no sóc la persona més imparcial… però és que aquestes també estan boníssimes!!!

De debò, és un plat fàcil, deliciós i molt vistós. Si teniu convidats, és perfecte!!

 

IMG_2368[1]

 

 

Ingredients:

400gr de pollastre

La molla de pà d’unes tres llesques (jo n’he utilitzat dues de Bimbo)

Llet (suficient per remullar la molla de pà)

1 dent d’all

Julivert

Alfàbrega

2 gots de tomàquet fregit

1 got de caldo de pollastre

2 ous (jo només n’he posat un)

6 vol-au-vents (cistellets “d’hojaldre”)

Pà ratllat (la recepta original no en duïa, però a mi la mescla m’ha quedat massa líquida i n’he hagut d’afegir una mica)

Farina

 

Preparació:

Remullem la molla de pà amb la llet.

Piquem el pollastre a la picadora.

Piquem l’all i el julivert.

Mesclem el pollastre picat amb la molla de pà remullada, l’ou, l’all i el julivert. Si us queda massa líquida -o sigui, que s’us enganxa molt a les mans i no en podeu fer boletes- afegiu-hi pà ratllat).

Fem boletes petites amb la mescla amb les mans ben enfarinades i les passem per farina. Tingueu en compte que a cada vol-au-vent hi han de cabre unes quatre boletes.

Fregim les boletes. Les retirem i les deixem escórrer en paper de cuina.

A la mateixa paella, hi aboquem el tomàquet fregit i el caldo. Hi afegim les boletes i l’alfàbrega picada. Ho deixem fer xup xup fins que la salsa redueixi.

 

IMG_2370[1]

 

 

Temps: 1 hora i mitja

Nivell: fàcil

Observacions:  Jo he omplert sis vol-au-vents amb quatre o cinc pilotetes i me n’han sobrat un munt (com que per si soles ja estan de lujo, les he congelades).

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s