Farcellets de col

 

Recepta de les de tota la vida que us serveix tant per un dinar sa com per endur-vos al tupper!

 

IMG_2372[1]

 

 

Ingredients:

8 fulles de col

600gr de carn picada mixta

1 ceba

1 pot de tomàquet triturat (o 4 tomàquets ratllats)

Formatge ratllat

 

Preparació:

Piquem la ceba i la sofregim una mica.

Hi afegim la carn picada i la sofregim una mica amb la ceba.

Hi afegim el tomàquet triturat (reserveu-ne una mica -com tres cullerades-), salpebrem, i deixem sofregir fins que redueixi.

Escaldem 5 o 6 minuts les fulles de col en aigua bullent amb sal.

Escorrem bé les fulles sobre paper de cuina.

Un cop fredes, els repelem una mica la tija per a que sigui més fàcil manipular-les.

Amb les fulles ben estirades, les farcim de sofregit i les tanquem com si féssim un canaló o un farcellet (jo no n’he utilitzat, però podeu segellar els farcells amb un escuradents o amb fil de cotó).

Posem els farcellets en una plata apta per forn. Els posem una mica de tomàquet i formatge ratllat per damunt i els gratinem al forn.

 

IMG_2373[1]

 

 

Temps: 1 hora

Nivell: fàcil

Observacions: No ho he provat, però crec que quedaria encara millor si al sofregit se li afeigeixen xampinyons, pastanga o puerro, o tot junt.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s