Llibrets d’albergínia

Una idea sensacional per si teniu petits -i no tant petits- a casa a qui els costa menjar verdura. Fàcil, ràpida, congelable i tupperitzable!!!

IMG_2323[1]

Ingredients:

2 albergínies

Pernil dolç

Tranchetes

Farina de galeta (pà ratllat)

Ou (jo en vaig utilitzar dos dels grans)

Preparació:

Talleu les albergínies a rodanxes i separeu-les en parells similars (no cal que les peleu, però renteu-les bé).

Important!! Per eliminar l’excés d’aigua i treure’ls l’amargor, deixeu-les uns minuts amb sal i després assequeu-les bé amb paper de cuina.

Entremig de cada parell de rodanxes d’albergínia poseu-hi pernil dolç i formatge (jo vaig utilitzar un motlle rodó per tallar-los de la mida de les rodanxes d’albergínia, però ho podeu fer a mà perfectament). Com si féssiu un entrepanet, vaja.

Passeu cada llibret primer per ou batut i després per farina de galeta. Si voleu que l’arrebossat quedi més gruixut i cruixent, repetiu l’operació.

Fregiu els llibrets en oli ben calent.

IMG_2324[1]

Temps:  30 minuts

Nivell: fàcil

Observacions: amb aquestes quantitats surten uns 10 llibrets i mengen unes quatre persones.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s