Hamburgueses de coliflor i formatge

 

Seguim amb receptes sanes…

Aquesta és ideal per veggies, per als qui aneu amb tuppers amunt i avall, i per als qui no sou molt amants de la verdura.

IMG_2321[1]

 

 

Ingredients:

250gr de coliflor (com mitja coliflor, vaja)

60gr de formatge ratllat (jo ho vaig posar a ull)

1 ou

julivert picat

un rajolí de llet

20gr de farina (també a ull: si la barreja us queda massa líquida poseu-hi més farina, si us queda massa pastosa una mica més de llet)

sal i pebre

orenga

40gr de farina de galeta (pà ratllat)

 

Preparació:

Poseu aigua a bullir i quan arrenqui el bull, coeu la coliflor a trossets uns cinc minuts. Deixeu-la escórrer bé.

Piqueu la coliflor ben petita.

Barregeu la coliflor picada amb la resta d’ingredients, fins que us quedi una pasta malejable.

Amb l’ajuda d’una cullera, agafeu boles de pasta i poseu-les a fregir en una paella amb un raig d’oli. Aplaneu les boles amb la cullera per donar forma d’hamburguesa un cop les tingueu dins la paella.

Daureu-les bé pels dos costats.

 

IMG_2322[1]

 

 

Temps: 30 minuts

Nivell: fàcil

Observacions: amb aquestes quantitats us surten unes 10 hamburguesetes

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s