Raviolis de carbassó, albergínia i gambes

 

Avui us porto un plat d’aquells per a que quedeu bé si teniu gent a dinar o sopar i voleu sorprendre’ls. La vaig treure de The Spanish Food.

 

IMG_1754[1]

 

 

Ingredients:

250gr de gambes pelades

2 cebes tendres

1 albergínia gran

2 alls tendres

2 carbassons grans

2 cullerades soperes de mascarpone

Alfàbrega, sal i pebre

Suc de taronja i blat de moro dolç

 

Preparació:

Piquem els alls tendres i les cebes tendres. Fem un sofregit amb una mica d’oli.

Piquem les gambes i les afegim al sofregit. Quan les gambes agafin color, parem el foc i reservem.

Pelem i tallem l’albergínia a trossets petits. Els sofregim en una paella amb una mica d’oli. Si us queda molt oliós, deixeu-ho assecar sobre paper absorvent.

Afegim l’albergínia al sofregit. També hi posem un parell de cullerades soperes de mascarpone. Ho coem un parell de minuts al foc, baixet, només per a que agafi una mica de consistència.

Piquem l’alfàbrega i l’afegim a la crema, amb sal i pebre.

Amb una mandolina, fem làmines de carbassó. Les anem disposant de dues en dues, en forma de creu. Al centre hi posem la crema, i després tanquem els extrems formant un paquetet.

Un cop fets els paquetets els daurem en una planxa.

Fem una salsa passant pel túrmix suc de taronja amb blat de moro dolç.

 

IMG_1755[1]

 

 

Temps: una hora i mitja

Nivell: fàcil

Observacions: amb aquestes quantitats mengen unes 4 persones, 3 raviolis per cap

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s