Pastís Tarte de patates amb brie

 

He estat uns dies out… per gripazo. Però ja estic aquí!

Avui us porto una d’aquelles receptes que va la mar de bé com a recurs pels sopars de pica-pica. Teniu la quiche, teniu el pastís de porros i també aquesta boníssima tarta.

 

IMG_1727[1]

 

 

Ingredients:

750gr de patates (si poden ser de la mateixa mida, millor)

200gr de pasta brisa (aquí teniu explicat com fer-la)

1 ceba

300gr de formatge brie tallat a làmines fines

1 rovell d’ou

25gr de mantega

sal i pebre

 

Preparació:

Netegem les patates i les coem uns 15 minuts en aigua bullent. És probable que necessiteu una mica més de temps si les patates són grosses. Les escorrem, les pelem i les tallem a rodanxes.

Sofregim la ceba.

Untem un motlle amb mantega i hi col.loquem la pasta brisa fent de base de la tarta.

Fem un llit amb la meitat de les rodanxes de patata encavalcades. Ho cobrim amb una capa de làmines de brie. Hi aboquem el sofregit de ceba. Fem una última capa amb rodanxes de patata i ho salpebrem.

Tapem el motlle amb paper de plata i el posem al forn uns 15 minuts a 150º.

Treiem el paper de plata, pintem amb rovell d’ou i ho tornem al forn uns 20 minuts més.

 

IMG_1726[1]

 

Temps: 1 hora

Nivell: fàcil

Observacions: amb ceba caramel.litzada i potser una mica de poma pot quedar de lujo!

 

Anuncios

Un comentario en “Pastís Tarte de patates amb brie

  1. Irene dijo:

    Mmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!! Ganes de provar-lo i això que les patates no són la meva perdició però amb brie… Ja et diré què tal!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s