Bunyols de Carxofa

 

Sí, sí… ja sé que sembla que estiguem celebrant el Mes de la Carxofa al Delicious… però què voleu que us digui! És temporada, i s’ha d’aprofitar perquè estan realment bones!!

 

Carxofes

 

Ingredients:

3 o 4 carxofes

200gr de farina

150-200cc de lletr

1 ou

1 cullerada de postre de llevadura Royal

sal i oli

 

Preparació:

Netegem les carxofes de les fulles exteriors i la punta, les refreguem amb mitja llimona i les tallem a làmines.

Posem la farina en un bol, i fem un volcà. Enmig, hi posem l’ou, una punta de sal, la llevadura i la llet. Ho batem bé amb l’ajuda d’unes barilles. Si us queden grumoll, ho podeu passar pel túrmix. S’ha de procurar que la pasta quedi líquida però una mica espessa. Podeu deixar-la reposar una estona i llavors agafarà més consistència. Si veieu que queda massa espessa, li podeu afegir més llet.

Passem les làmines de carxofa per la pasta procurant que quedin ben cobertes i les fregim en oli abundant, que estigui calent però sense passar-se.

Un cop s’han daurat els bunyols, els deixem escórrer sobre una reixeta o sobre paper de cuina.

 

 

Temps: 30 minuts

Nivell: fàcil

Observacions: s’ha de servir calent

Anuncios

2 comentarios en “Bunyols de Carxofa

  1. regi dijo:

    Mmmmm… Tenen molt bon pinta, guapa!!!
    Jo ho faig amb farina i cervesa i també queda bonissim… Ho faig amb escarxofes o albergínies. Un petó trasto!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s