Costelles de porc amb castanyes

 

 

Mmmm… avui un d’aquells guisats d’hivern bons, bons!!

 

IMG_1649[1]

 

 

Ingredients:

1.250gr de costella de porc carnosa i tallada a trossos grossos

300gr de castanyes seques

1 ceba grossa

300gr de tomàquets madurs

400cc de brou de pollastre o carn

75cc de vi ranci (més el que feu servir per macerar)

sal i pebre

2 grans d’all

25gr d’ametlles torrades

 

Preparació:

Macerem les costelles dues hores abans de cuinar-les amb vi ranci.

Pelem i piquem la ceba, i ratllem els tomàquets.

Preparem una picada amb els alls i les ametlles.

Bullim les castanyes uns 15 minuts. Dependrà de si són molt seques o no que necessitin més o menys temps. També podeu deixar-les en remull 24h abans i llavors no necessitaran tanta cocció.

En una cassola amb una mica d’oli, enrossim les costelles. A mitja cocció les salpebrem. Quan la tenim enrossida, la reservem.

A la mateixa cassola, sofregim la ceba. Quan ja està dauradeta, hi afegim el tomàquet i el vi ranci i ho coem 15 minuts.

Quan tenim el sofregit fet, hi afegim les costelles i el brou i ho coem, tapat, uns 35 minuts.

Quan faltin 10 minuts per acabar la cocció, hi afegim la picada (haurem remullat els alls i les ametlles picats amb una mica de l’aigua on hem cogut les castanyes) i les castanyes.

 

IMG_1650[1]

 

Temps: 1 hora i mitja

Nivell: fàcil

Observacions: vull provar de fer aquest mateix plat però substituint les castanyes per xalotes flambejades i patatetes

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s