Llom farcit

 

Avui us explico una recepta que sempre havia pensat que era complicada i resulta que és facilíssima. A més, queda la mar de bona.

Vaig rapidet que aquesta nit tenim concert de Love of Lesbian i no tinc molt temps. Mentre us llegiu la recepta us deixo aquesta cançó del seu nou disc.

 

Aquí teniu el llom farcit.

 

IMG_1596[1]

 

Ingredients:

800gr de llom de porc en un tros

1 ou

50gr d’olives verdes sense pinyol

75gr de pernil dolç

1 ceba

75cc de xerès (jo en posaria una mica més)

sal i pebre

 

Preparació:

Es fa l’ou dur i es talla a rondanxes. També tallem el pernil a tires i les olives a làmines.

Posem el llom amb la part més greixosa a sota. Li fem uns talls com si en volguéssim tallar bistequets, però sense arribar a partir-lo. Que quedi com els fulls d’un llibre.

A cada entremig, li posem pernil, ou i olives.

Quan ja el tenim ple, el lliguem amb cordill de cuina de manera inversa a com l’hem tallat. Ha de quedar ben apretat.

En una cassola amb oli el daurem per segellar-lo. Hi afegim la ceba tallada a trossos i el salpebrem.

El posem al forn uns 40 minuts. A mitja cocció li afegirem el xerès. El podem posar al forn tapat amb la tapa de la cassola i així no se’ns ressequerà tant.

 

IMG_1597[1]

 

Temps: 1 hora i quart

Nivell: fàcil

Observacions: el llom es pot farcir de qualsevol cosa que us agradi, jo crec que amb formatge deu quedar encara millor. Amb aquestes mesures en mengen quatre persones. 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s