Orada amb panses i ametlles

 

Abans de posar-vos la recepta, deixeu-me que us parli d’aquesta campanya d’Intermón Oxfam www.taulapera7000milions.org . “Taula per a 7.000 milions” reivindica el dret a l’alimentació a tot el món. La campanya denuncia que gairebé 900 milions de persones se’n van a dormir amb gana cada nit, mentre el nostre planeta produeix aliments suficients per a tothom.

És un problema molt greu. Des d’aquest blog donem tot el suport a aquesta campanya. I els dediquem aquesta recepta.

 

 

Ingredients:

1 orada d’uns 1.250gr

100gr de panses sultanes

60gr d’ametlles crues filetejades

2 cebes mitjanes

2 cullerades de vinagre

100cc de crema de llet

oli, sal, pebre mòlt

 

Preparació:

Posem les panses en remull uns 30 minuts.

Netegem bé el peix i l’eixuguem.

Piquem la ceba i la sofregim fins que estigui transparent. Llavors li afegim el vinagre i deixem evaporar. Retirem del foc.

Estirem la ceba en una plata que pugui anar al forn i hi posem l’orada al damunt. Coem el peix, amb el forn ja calent, uns 15 minuts.

Col.loquem l’orada en una plata de servir que pugui anar al forn.

Aprofitem la ceba que ha servit de llit al peix i tot el suc de la cocció. Ho barregem amb la crema de llet i ho passem pel túrmix.

Reguem l’orada amb la salsa i espolsem per damunt les panses i les ametlles.

Ho posem a coure al forn 10 minuts més.

 

 

 

Temps: 1 hora

Nivell: fàcil

Observacions: és un plat per servir calent. El podeu fer també amb besug o llobarro.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s