Tomàquets farcits de cuscús amb gambes i olivada

Una recepta fresqueta i lleugera per aquests dies de calor!

 

 

 

Boníssims!

 

Ingredients:

Tomàquets (varietat Montserrat)

Cuscús

Pepino

Gambes pelades cuites

Menta

Olivada (podeu fer-la a casa picant olives negres -sense pinyol-, dues dents d’all, tomàquets secs i oli)

Preparació:

Feu el cuscús tal com us indiqui l’envàs. Sol ser la mateixa quantitat d’aigua que de cuscús, posada a bullir, treta del foc quan arrenqui el bull i barrejada amb el cuscús i una mica de mantequilla.

Talleu el cap dels tomàquets, com si féssiu una tapa, i buideu-los.

Peleu i talleu ben petit el pepino.

Talleu les gambes a trossets.

Barrejeu el cuscús amb el pepino, les gambes, l’olivada i algunes fulles de menta picades.

Farciu els tomàquets. I llestos per servir!

 

 

 

 

Temps: 30 minuts

Nivell: fàcil

Observacions: compteu un parell de tomàquets per cap si els feu de plat únic.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s