Mojitos Petiotix

 

Als Delicious ens encanta l’estiu, entre d’altres coses perquè és la millor excusa per preparar una beguda que ens pirra: els mojitos!!!

 

 

El Miquel hi té la mà trencada, per això els hem batejat com a Mojitos Petiotix (no em deixa tirar-li una foto, però l’hauríeu de veure quan prova la mescla amb el cullerot). Us fem partíceps de la seva fòrmula màgica:

 

Ingredients:

1 bossa de gel picat

1 botella de rom (millor “l’añejo” que el blanc)

5-6 limes

Sucre moreno

Fulles de menta fresca

Sifó

 

Preparació:

Talleu les llimes en 8 trossos.

En un bol o cubitera ben gran, hi poseu els trossos de llima i el sucre moreno, ben bé una cullerada sopera per llima. També hi podeu posar tres o quatre fulles de menta fresca.

Atenció que aquí bé el toc magistral. Agafeu una mà de morter i esclafeu-ho bé tot plegat.

Afegiu-hi gairebé la meitat de l’ampolla de rom. Remeneu bé i feu-ne un primer tast (estarà fort, però és per mesurar com va de sucre el combinat). Afegiu-hi més sucre si trobeu que n’hi falta.

Afegiu-hi el gel picat i les fulles de menta. Remeneu bé.

Serviu els mojitos en gots rodons grans. Si els voleu una mica rebaixats, aplique-hi un raig de sifó.

 

 

 

Temps: 15 minuts

Nivell: fàcil

Observacions: amb aquestes quantitats, us surten entre 6 i 8 mojitos depenent del got en què els serviu. Tingueu en compte també, que és una beguda que combina perfectament amb els fruits vermells, així que si en teniu per casa, ni ho dubteu! Els talleu una mica i cap endins!

 

Anuncios

4 comentarios en “Mojitos Petiotix

  1. Alfonso dijo:

    Vos ajut amb una altra encara més refrescant, facil, i que entra tota sola… la KAIPIROSKA

    – VODKA
    – SUCRE BLANC
    – AIGUA
    – LLIMES (MITJA PER CADA GOT)
    – GLAÇONS DE GEL

    es talla cada meitat de llimes en quarts. A un morter, es xafen (truco: s’han de pressionar amb suavitat, evitant que la pulpa de la llima tregui la seva savia amarga – bàsicament, treure-lis el suc). A continuació afegir dues cullerades soperes de sucre blanc.

    Després agafar l’ampolla de vodka i posar-li 9 contes de vodka (tombarla i contar mig ràpidament fins a 9). a continuació remenar be perque es dilueixi lo possible el sucre amb l’alcohol.

    A continuació, posar-li mig got d’aigua freda i remenar be. Ficar a un got alt o ample tipo whisky i afegir dos glaçons de gel, i molt recomanable una canyeta, ja que el sucre sera al fons, i no hi ha res com començar a tastar la beguda ben dolça i refrescant.

    El problema es que aquesta beguda amb la calor i la seva facilitat es adictiva… no t’en adones de que es una beguda alcoholica… i passa per una llimonada… pero s’agraeix de debò.

  2. marta dijo:

    Eii! falta l’angostura!! li dona un toque increible!! Quan vaig estar a Cuba deien que era l’ingredient estrella! s’han de posar només un parell de gotes i ho trobareu en una licoreria o botiga especialitzada.
    Felicitats pel blog!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s