Amanida Fàbrica i Paquetets de Vedella a les Fines Herbes

Dimecres vam tenir a sopar les tietes Susi i Mercè. Sempre que ens conviden a casa seva sopem de lujo, així que ens ho havíem de currar una mica per compensar.

Volíem fer un menú no massa pesat, i ens vam decidir pel següent:

De primer, AMANIDA FÀBRICA:

Aquest plat el vaig copiar vilment del restaurant La Fàbrica de Gel, de Palamós (no sé si encara deu seguir obert). Era un restaurant que m’encantava i hi havia anat molts cops quan estiuejava allà. Vaig deixar d’anar-hi quan van embogir i d’un any per l’altre, morts de l’èxit, van decidir doblar els preus.

Ingredients:

Enciam

Salmó fumat

Salsa rosa (maionesa, ketchup, una punta de mostassa i un rajolí de whisky)

Anous

Caviar (o succedani)

Vinagre de mòdena i oli

Preparació:

Renteu l’enciam, assequeu-lo bé i talleu-lo ben petit.

Barregeu l’enciam amb la salsa rosa (ha de quedar ben impregnat, però no líquid).

Feu una muntanyeta amb l’enciam “ensalsat”, amb un motlle, una tassa o el que bonament tingueu a mà.

Cobriu la muntanyeta amb el salmó fumat.

Espolvorejeu les anous trencades pel damunt.

Feu una vinagreta amb el vinagre de mòdena, una mica d’oli i el caviar, i decoreu el plat amb ella.

Temps: 20 minuts

Nivell: fàcil

Observacions: és important assecar bé l’enciam, perquè sinó us sortirà líquid de la muntanyeta i no queda tan bé

De segon, vam optar per una recepta que el Miquel va trobar tafanejant per Internet. Sí, és un Delicious Miquel: PAQUETETS DE VEDELLA A LES FINES HERBES.

Van quedar sensacionals. És un plat que repetirem segur. Els vam acompanyar de Patates Hasselback.

Ingredients:

Bistequets de vedella

Massa d’hojaldre

Formatge crema a les fines herbes

Anous i festucs (pistachos)

Preparació:

Salpebrem els bistequets i els marquem a una paella o planxa.

Tallem a trossets els bistequets i els disposem sobre un quadradet de massa d’hojaldre.

Els untem per damunt el formatge crema a les fines herbes.

Hi afegim anous i festucs trossejats.

Tanquem el paquetet d’hojaldre.

Repetim l’operació fins a acabar la carn.

Posem els paquetets a una plata per forn i els coem al forn uns 15 minuts a 180º.

Temps: 30 minuts

Nivell: fàcil

Observacions: aguanten bé d’un dia per l’altre

Anuncios

Un comentario en “Amanida Fàbrica i Paquetets de Vedella a les Fines Herbes

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s