Pastís de poma de la Montse

Tenir un blog de cuina té moltes coses bones… una d’elles és que quan la gent se n’assabenta, et regala amistosa i desinteressadament les seves millors receptes. N’he fet de la Mama, de la Conxita, de la Regi, del Willy, de la Puji… I avui li toca a la Montse! Una banyolina que fa uns mesos va obsequiar-me amb una de les seves receptes estrella: el pastís de poma.

No l’havia fet abans perquè tinc una llarga llista de plats i postres pendents, però he de dir que la recepta es convertirà en un dels meus fetitxes personals perquè el pastís queda esponjós, lleugeríssim i super bo.

Gràcies, Montse!!

Ingredients:

1 iogurt (jo vaig utilitar un Griego)

2 mesures de iogurt de sucre

3 mesures de iogurt de farina

3 ous

1 sobre de llevadura Royal

1 poma

Anous

Canyella

Preparació:

Batim els ous amb el iogurt, el sucre, la farina i la llevadura.

Tallem la poma a trossets menuts i els arrebossem amb canyella. Ho afegim a la mescla.

Trossejem les anous i les afegim a la mescla.

Ho aboquem en un motlle prèviament untat amb mantequilla i ho posem al forn (que haurem preescalfat) a uns 180º durant aproximadament 25 minuts.

Temps: 40 minuts

Nivell: fàcil

Observacions: admet múltiples variacions. S’hi pot posar qualsevol altra fruita en comptes de poma, farcir-lo de crema, afegir-hi xocolata en pols…

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s