Espatlla de xai al forn

Avui no és un Delicious Marta… és un Delicious Miquel, que s’ha currat una espatlleta de xai al forn amb patatetes per dinar…

Mmmm! Boníssima!

Ingredients:

2 espatlles de xai

3 patates

1 ceba

brandy

vi blanc

all

mantega

sal i pebre

Preparació:

Untem les espatlletes amb all, les sapebrem, i els posem una pastilleta de mantega al damunt. Les posem al forn 20 minuts a uns 200º.

Tallem les patates, pelades, a daus; i la ceba a rondanxes.

Afegim vi blanc (un gotet)  i brandy (mig gotet) a les espatlletes, i les tornem a posar 20 minuts més al forn.

Afegim les patates i la ceba, i una mica més de vi blanc (mig got).

Ho deixem coure al forn una hora i quart. Cada quart d’hora, anem regant les espatlletes amb el suquet que quedarà a la plata.

Temps: 2 hores

Nivell: fàcil

Observacions: amb aquestes quantitats, mengen 3-4 persones

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s