Cuina de sobres: Amanida Cèsar

Aquí va una recepta fàcil, per tots aquells que alguna vegada us heu trobat que teniu quatre coses a la nevera i no sabeu què sopar.

Hem agafat algunes de les sobres que teníem: una petxuga de pollastre a l’ast, la meitat d’un enciam, les últimes llenques d’havarti i dues llesques de pà de motlle… no sembla que se’n pugui fer gran cosa, oi?

Doncs ens hem preparat una amanida cèsar boníssima!

Ingredients:

PER LA SALSA (casolana, eh? Allò de… “a ojo y experimentando”)

Maionesa (unes quatre cullerades)

Vinagre (un rajolí, no sé, una cullerada plena)

Suc de llimona (o, en el nostre cas, Solimón; també un rajolí)

Salsa Perrins (unes gotes)

Pebre

La recepta tradicional de salsa Cèsar porta anxoves, així que si en teniu, piqueu-les ben petites i les afegiu. Mescleu-ho tot bé i reserveu-la.

PER L’AMANIDA

Les sobres del pollastre a l’ast

Enciam

Formatge (posar-hi parmesà seria “lo suyo”)

Llesques de pà de motlle

Preparació:

Esmicoleu el pollastre a l’ast a trossets (sé que sona fatal, però amb els dits es fa de conya).

Renteu bé l’enciam i talleu-lo petit.

Torreu les llesques de pà de motlle i feu-les a trossets.

Talleu també a trossets les llenques de formatge.

Mescleu-ho tot, junt amb la salsa.

Temps: 10 minuts

Nivell: Facilíssim

Observacions: Amb aquestes quantitats, ens ha donat de sobra per sopar dues persones.

Anuncios

Un comentario en “Cuina de sobres: Amanida Cèsar

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s