Les Magdalenes de la Ruth

 

La Ruth (Gumbi o Tuth pels amics) s’està convertint en una autèntica mestra de les magdalenes i els muffins. Em va passar aquesta recepta i avui m’he animat a provar-la…

 

 

Ingredients:

4 ous

Mig got d’oli

250gr de sucre

1 sobre de llevadura Royal

350gr de farina

Motlles per magdalenes

 

Preparació:

Preescalfem el forn a 180º mentre fem la massa

En un bol, batem els quatre ous, l’oli i el sucre.

Quan ho tenim tot ben barrejat, afegim la llevadura i la farina, poc a poc.

S’ha de batre amb barilles, ja siguin elèctriques o a mà (amb el túrmix de cutxilles no queda bé).

Quan ho tenim tot ben barrejat, omplim els motlles de les magdalenes. És important omplir-los només fins a 3/4 perquè sinó, quan pugen, es desborden.

Abans de posar al forn, podem decorar les magdalenes amb sucre de colors, canyella, sprinkles o birutes de xocolata (però no excessivament, que sinó no pujaran les magdalenes).

Coem al forn uns 18-20 minuts a 180º. Abans de treure les magdalenes, les deixem al forn (ja apagat) un parell de minuts.

 

 

Temps: 1 hora

Nivell: fàcil

Observacions: és recomanable posar els motlles de paper de les magdalenes en un motlle de silicona especial per muffins i magdalenes perquè així ens assegurem que agafaran bona forma.

 

 

 

 


Anuncios

Un comentario en “Les Magdalenes de la Ruth

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s