Galetes d’avellana i canyella

 

Seguint amb la meva afició galetera, n’he provat una nova varietat… Aquesta vegada, d’avellanes i canyella!

 

Ingredients:

150 gr de farina

55 gr de mantequilla

60 gr de sucre

1 ou

Canyella

Mitja cullerada de bicarbonat

Mitja cullerada de llevadura Royal

Mitja cullerada de sal

Avellanes

 

Preparació:

Batre la mantequilla amb el sucre fins a aconseguir una crema. Afegir-hi l’ou i seguir batent.

Poc a poc, anar incorporant la farina, sense deixar de batre.

Afegir-hi el bicarbonat,la canyella, la llevadura i la sal, i seguir batent fins que tot quedi ben incorporat.

Ara és el moment d’afegir les avellanes.

La massa es deixa reposar a la nevera una mitja hora, mentre escalfem el forn a 170º.

Traiem la massa de la nevera i, sobre un paper vegetal, anem posant-hi boletes de massa (si ha quedat bé, es poden fer amb les mans).

Al forn, a 170º, durant uns 12 o 15 minuts.

 

 

Temps: 1 hora

Nivell: mitjà

Observacions: amb aquestes quantitats, surten entre 15 i 20 galetes

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s