Canalons d’estiu

Recepta fàcil i fresqueta! A casa s’ha fet des que tinc ús de raó, i sempre ens ha agradat moltíssim. És perfecte si teniu algun dinar o sopar amb amics, en plan buffet, on cadascú porta alguna cosa.

Ingredients:

2 llaunes de tonyina

2 ous

1 llauna petita d’olives

sofregit de tomàquet

1 paquet de canalons “El pavo”

Preparació:

Bullim els canalons amb sal durant 15 minuts. Un cop llestos, els estenem sobre un drap de cuina i els assequem amb un altre.

Pel farciment, barrejem la tonyina amb les olives picades, els ous durs picats i el sofregit de tomàquet. Jo li afegeixo orenga, que li dóna un toc molt bo. I últimament també li posem ceba (la sofregim amb el tomàquet); li dóna un toc.

Farcim els canalons i els enrotllem.

Se serveixen freds i s’acompanyen amb maionesa.

Temps: mitja hora

Nivell: fàcil

Observacions: per a 4 – 5 persones

Anuncios

Un comentario en “Canalons d’estiu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s